Drönare med kamera

Hitta en drönare med kamera!

Köp en drönare med kamera

Med en kamera on-board blir din drönare en papparazziprojektil, den blir en filmverkstad och kameraman, allt ie tt. Den funkar förstås bra för olika typer av övervakningsuppdrag. Om du kan programmera så kan du skapa en massa olika användningsområden för dinn flygande drönare, kameran gör att du kan hålla koll på stora områden med ett svep. Att kamerorna har HD-upplösning gör ju inte saken sämre och du har den ultimata Leksaken.

Vad är en drönare med kamera?

Ja, det är faktiskt en relevant fråga! En drönare med kamera är helt enkelt en drönare som är försedd med en kamera så att du antingen kan ta bilder när den flyger eller filma hela eller delar av flygning. Oftast handlar det förstås om en quadcopter (en helikopter med 4 rotorer som sitter i ett kvadratmönster) nu för tiden har t.o.m. nanodrönare kamera, det är nästan vanligare att en drönare är utrustad med en kamera än att de inte är det.

Kamera på en drönare, en flygande kamera helt enkelt. Du kan flyga in i grottor och filma omgivningen utan att själv behöva ta några risker. Det finns massor av tillfällen då en drönare skulle hjälpa till en hel del.

Bild på en drönare med kamera

En drönare med monterad kamera

En drönare som har en kamera, antingen inbyggd, eller som på bilden här bredvid en påmonterad actionkamera erbjuder helt nya möjligheter till fotografi och filmning. när du flyger med din drönare så kan du samtidigt filma omgivningarna och på det sättet skapa dig en mycket bra uppfattning om vad och hur landskapet som du flyger över ser ut. Det går också att på vissa modeller direkt se var du flyger, så att du så att säga kan följa med drönaren när den flyger omkring.

Förprogrammerade drönare med kamera

En fräck feature i många drönare är att man kan programmera dem i förväg och lagra en flygrutt i drönarens minne, då kan man samtidigt programera in vad som skall filmas elelr fotograferas från dröanren under dess rutt. Det är en bådfe rolig och underhållande funktion. Dessutom kan den komma att bli mycket användbar då du t.ex kanske vill bevaka någonting och låta drönarn flyga upp bara om något speciellt inträffar. Eller så kanske du vill filma djurlivet på ett specielt ställe och det kan vara svårt att komma nära det, men drönaren stör inte djurlivet på samma sätt som en människa och därför fungerar det att låta den sköta jobbet. Allt du behöver göra är att programera in flygrutten så sköter den resten.

Vad kostar en drönare med kamera?

En quadcopter som är utrustad med en kamera kostar lika mycket som en drönare utan kamera, kameror är såpass billiga att det inte är lönt att inte förse dem med kameror. Dock skall man tänka på att kameran kräver ström för att fungera vilket förkortar flygtiden för din drönare. Det är värt att tänka på, du måste altså fundera på frågan: ”Vad skall jag använda drönaren till”. Om det enbart handlar om nöjesflygning så kanske du klarar dig utan en kamera ombord!

Lämna ett svar